Voorbeelden | Tauros Marketing <1-- testing Add to Cart event for FB -->

Voorbeelden

Hieronder lees je over een paar projecten die ik recent heb afgerond.

  Mail me dan drinken we samen eens koffie.

Business concept voor CSU

CSUOp de Bright Future hackathon van CSU de 2e prijs gewonnen met een vernieuwend business concept. Met dit concept kan CSU zich een nieuwe positie in de markt verwerven en een heel andere relatie met haar klanten aan gaan.

App voor de thuiszorgmedewerker

ZorgBuddy appNoordhoff Health wil de thuiszorgmarkt in en was op zoek naar een passende innovatie. Met een klein team hebben we 24 ideeën gegenereerd en er twee verder uitgewerkt. Eén ervan was ZorgBuddy. Een app voor thuiszorgmedewerkers. Daarmee kunnen medewerkers zoeken in gevalideerde content en met elkaar in contact komen. Via persona ontwikkeling, surveys en ideation, zijn we gekomen tot een eerste prototype, dat ik ook daardwerkelijk gebouwd heb. De app heeft een spraakinterface en kan via geolocatie detecteren of de medewerker bij de client is en niet gestoord kan worden of onderweg is. Parallel daaraan hebben we meedere businessmodellen ontwikkeld en een eerste marketing website ingericht.

App voor social learning

BrainWave appCanisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen wil hun medewerkers ook na de trainigen betrokken houden bij de lesstof. Via brainstormsessies kwamen we uit op een app waarmee medewerkers de geleerde theorie konden opzoeken als ze in een moeilijke situatie terecht kwamen. Onderdeel van de app is ook een quiz om jezelf te toetsen. Om de sociale kant van het leren in te vullen, kun je ook je collega's uitdagen met vragen of met ze in contact komen als zij de expert op een bepaald onderwerp zijn. Deze lerende app personaliseert de inhoud en bepaalt na verloop van tijd wie er expert is op welk onderwerp.

Online leervoorkeurenscan

LeervoorkeurenprofielStichting Language of Learning geeft advies over hoe mensen in teams het beste kunnen leren. Gebaseerd op ieders persoonlijke leervoorkeurenprofiel. Voor dit project heb ik een site gebouwd waar individuele bezoekers hun leervoorkeuren kunnen bepalen. Dat doen ze door een online assessment in te vullen. Nadat leden van een team deze assessments hebben ingevuld, kan een profiel van het hele team gemaakt worden. Daarnaast worden de individuele profielen gebruikt voor onderzoek aan de Universiteit van Utrecht en de VU. Ik heb hierbij het business model ontwikkeld, dat voornamelijk bestaat uit een gratis deel voor de individuele scans en een betaald deel voor de groepsprofielen. Dit heeft binnen twee jaar geleid tot 18000 ingevulde scans.

ETL oplossing voor prijsvergelijkingssite

ETL softwareComparis is een Zwitserse prijsvergelijkingssite. Zij presenteren producten van honderden online shops en tonen de producten met de beste prijs. Voor deze site heb ik een ETL oplossing gemaakt (Extract, Tranform, Load). De software leest meerdere keren per dag de producten van alle sites uit, vormt ze om tot bruikbare data en geeft deze door aan de Comparis site. De ETL software verwerkt meer dan 1TB aan data per dag en is voorzien van een volledige admin interface en diverse alert mechanismen.

Lead generatie en PR op een congres

Congres applicatie met QR codesPAT Learning Solutions organiseerde een groot congres met honderden deelnemers. Om leads te genereren en de organisatie als innovatief neer te zetten, heb ik een systeem ontwikkeld voor gebruik tijdens het congres. Deelnemers, activiteiten en sessies kregen allemaal een QR code. Met een tool konden deelnemers de QR codes scannen en zo een historie opbouwen van wat ze die dag gedaan hadden en wie ze hadden gesproken. Al deze interacties werden ook op Twitter geplaatst en op een speciale feed die de hele dag zichtbaar was in de congresruimtes. Het heeft meer dan 2000 interacties opgeleverd, honderden leads en het congres was trending topic op Twitter.

  Mail me want dan kan ik je legio andere voorbeelden geven.